7-daags gezond maaltijdplan (11-17 oktober)

Geplaatst 8 oktober 2021 door Gina

Een gratis 7-daags, flexibel afslankmaaltijdplan inclusief ontbijt, lunch en diner en een boodschappenlijstje. Recepten bevatten macro’s en WW-punten.

7-daags gezond maaltijdplan

Herfstfestivals, herfstplezier, herfstdesserts !!! Wat is er mooier dan dat lol!! Ik hou van een goede snack en een heerlijk toetje aan het eind van een maaltijd, jij ook? Hier zijn enkele van mijn favoriete snacks – Pumpkin Pistachio Energy Balls, Smoky BBQ Spiced Roasted Pumpkin Seeds en ik ben dol op deze donutvormige appelsnacks voor de kinderen! Ik ben ook dol op deze herfstdesserts – Maple Pecan Cheesecake Shooters, Cinnamon Apple Crisp en mijn Oatmeal Raisin Walnut Cookies.

Waarom zou iedereen een maaltijd moeten plannen?

Maaltijdplanning is een geweldige manier om uw maaltijden voor de komende week te organiseren. Ook in de supermarkt bespaar je tijd en geld! En natuurlijk helpt vooruit plannen je om je doelen te bereiken! Bekijk mijn nieuwe Skinnytaste Maaltijdplanner die nu uit is voor pre-order!

Over het maaltijdplan

Als je nieuw bent met mijn maaltijdplannen, heb ik deze gratis, 7-daagse flexibele gezonde maaltijdplannen gedeeld (je kunt mijn vorige maaltijdplannen hier bekijken) die bedoeld zijn als een gids, met voldoende bewegingsruimte voor jou om meer eten, koffie, dranken, fruit, snacks, dessert, wijn, enz. toevoegen of recepten verwisselen voor maaltijden die u verkiest, u kunt recepten per cursus zoeken in de index. Je moet streven naar ongeveer 1500 calorieën* per dag.

Er is ook een nauwkeurige, georganiseerde boodschappenlijst die het boodschappen doen zoveel gemakkelijker en veel minder stressvol maakt. Bespaar u geld en tijd. Je gaat minder vaak uit eten, verspilt minder voedsel en je hebt alles bij de hand om je op het goede spoor te houden.

Tot slot, als je op Facebook zit, word dan lid van mijn Skinnytaste Facebook-community waar iedereen foto’s deelt van recepten die ze maken, kun je meedoen hier. Ik ben dol op alle ideeën die iedereen deelt! Als je op de e-maillijst, jij kan abonneer je hier zo mis je nooit meer een maaltijdplan!

DE DETAILS:

Ontbijt en lunch van maandag tot en met vrijdag zijn ontworpen om 1 persoon te serveren, terwijl diners en alle maaltijden op zaterdag en zondag zijn ontworpen voor een gezin van 4. Sommige recepten maken genoeg restjes voor twee nachten of lunch de volgende dag. Hoewel we echt geloven dat er geen one-size-fits-all maaltijdplan is, hebben we ons best gedaan om iets te bedenken dat een breed scala aan individuen aanspreekt. Alles is Weight Watchers-vriendelijk, ik heb de bijgewerkte WW Blue SP voor uw gemak toegevoegd, voel je vrij om recepten uit te wisselen of gebruik dit gewoon voor inspiratie!

De boodschappenlijst is uitgebreid en bevat alles wat je nodig hebt om alle maaltijden op het plan te maken. Ik heb zelfs merkaanbevelingen opgenomen van producten waar ik van hou en die ik vaak gebruik. Controleer uw kasten, want u zult merken dat ik veel kruiden vaak gebruik, dus misschien heeft u er al veel van.

En last but not least: dit maaltijdplan is flexibel en realistisch. er is veel van speelruimte voor cocktails, gezonde snacks, desserts en diners. En indien nodig kunt u wat dingen verplaatsen om het te laten werken met uw schema. Laat het me weten als je deze plannen gebruikt, dit zal me helpen beslissen of ik ze moet blijven delen!

MAANDAG (10/11)
B: Bananennoot Eiwit Havermout (6B 6G 3P)
L: Waldorfsalade met kip (3B 4G 3P)
D: Butternut Squash Mac en Kaas (8B 8G 5P) met gemasseerde rauwe boerenkoolsalade (2B 2G 2P)
Totalen: WW-punten 19B 20G 13P, calorieën 979*

DINSDAG (10/12)
B: 2 roerei (0B 4G 0P) met 1 ounce avocado (1B 1G 1P), ¼ kopje salsa (0B 0G 0P) en 1 stuk dun geheel
graantoast (2B 2G 2P)
L: Waldorfsalade met kip (3B 4G 3P)
D: Gemalen kalkoenkoekepan met courgette, maïs, zwarte bonen en tomaat (4B 6G 4P) met ¾ kopje bruine rijst (5B 5G 0P)

Totalen: WW-punten 15B 22G 10P, calorieën 943*

WOENSDAG (10/13)
B: Bananennoot Eiwit Havermout (6B 6G 3P)
L: Waldorfsalade met kip (3B 4G 3P)
D: Salisbury Steak met Champignonsaus** (5B 5G 5P) Met Bloemkoolpuree (2B 2G 2P) en Geroosterd
Parmezaanse sperziebonen (1B 1G 1P)

Totalen: WW-punten 17P 18G 14P, calorieën 988*

DONDERDAG (14/10)
B: 2 roerei (0B 4G 0P) met 1 ounce avocado (1B 1G 1P), ¼ kopje salsa (0B 0G 0P)
L: Turkey Club (7B 8G 7P) en 8 worteltjes (0B 0G 0P)
D: Airfryer Kip Milanese met Mediterrane Salade (9B 13G 9P)

Totalen: WW-punten 17B 26G 17P, calorieën 1.148*

VRIJDAG (15/10)
B: Bananennoot Eiwit Havermout (6B 6G 3P)
L: Turkey Club (7B 8G 7P) en 8 worteltjes (0B 0G 0P)
D: Seattle Gerookte Zalm Chowder (8B 9G 7P)

Totalen: WW-punten 21B 23G 17P, calorieën 1.144*

ZATERDAG (16/10)
B: Pompoenroomkaasmuffins (7B 7G 7P) met een sinaasappel (0B 0G 0P)
L: Pittige Tonijn Poke Bowls (recept x 2) (6B 9G 5P)
D: DINER UIT OF BESTEL IN!

Totalen: WW-punten 13G 16G 12P, calorieën 629*

ZONDAG (17/10)
B: Pompoenroomkaasmuffins (7B 7G 7P) met een sinaasappel (0B 0G 0P)
L: Crustless Broccoli en Cheddar Quiche (4B 6G 4P) met een groene salade # (1B 1G 1P)
D: Instant Pot Chicken Cacciatore (3B 3G 3P) met 1 kop volkoren penne (4B 4G 0P) en geroosterde broccoli met
Geplette Knoflook (2B 2G 2P)

Totalen: WW-punten 21B 23G 17P, calorieën 918*

*Dit is slechts een richtlijn, vrouwen moeten streven naar ongeveer 1500 calorieën per dag. Hier is een handige rekenmachine om te schatten
je caloriebehoefte. Ik heb genoeg bewegingsruimte voor je gelaten om meer voedsel toe te voegen, zoals koffie, dranken, fruit,
snacks, dessert, wijn, enz.

**Bevries eventuele restjes die jij/je gezin niet wil eten.
# Groene salade bevat 6 kopjes gemengde groenten, 2 lente-uitjes, elk ½ kopje: tomaten, komkommer, wortelen, kikkererwten en ¼ kopje lichte vinaigrette.

*Google-document

creditSource link

Chicksdenbosch
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart